Over Mij

Als u op zoek bent naar een Freelance webdesigner in Merelbeke en SEO-expert die uw bedrijf of dienst nauwkeurig weerspiegelt, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik streef ernaar mijn passie voor webdesign succesvol te combineren met de behoeften van uw bedrijf.  Bekijk mijn portfolio voor een aantal voorbeelden.

  • E-mailinfo@edizeka.be
  • Telefoon+32 (0) 483 102 094
  • BTWnrBE07 5470 1669
  • Ondernemingsnr07 5470 1669

Mijn Diensten

Web Design

Ik bouw én ontwerp een gebruiksvriendelijke, professionele, responsive (dat wil zeggen dat het er ook goed uit ziet op mobiel en tablet) en een op maat gemaakte website. Hierbij staan uw wensen centraal.

SEO Optimalisatie

SEO helpt uw website hoger te rangschikken, beoordeelt ze als gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat uw doelgroep snel door de webpagina's kan navigeren.

Video & Print

Het effectief gebruiken van de identiteit van uw product of bedrijf om nieuwe klanten te verleiden, houdt meer in dan alleen het weergeven van informatie.

eCommerce

Een duidelijke webshop interface zorgt voor een betere beleving bij de klant en voor hogere conversie. Met mijn expertise in het maken van webshops kunnen uw klanten in no-time via uw webshop online bestellen en betalen.

Hosting & Onderhoud

Ik kan u helpen met het onderhoud van uw website of met het uitbreiden van uw bestaande website. Zo bied ik verschillende onderhoudsabonnementen voor uw website.

Branding

De identiteit van uw bedrijf moet met de juiste boodschap beschrijven wat het te bieden heeft aan de juiste doelgroep. Ik bied volledige branding diensten.

Tevreden Klanten

Leuke Weetjes

Tevreden klanten

37

Jaren ervaring

6

Certificaten

2