Duos verhuizing

Webdesign voor Duos Verhuizing.

Als ervaren webdesigner heb ik reeds voor verschillende bedrijven en ondernemers het webdesign verzorgd. Eén van deze bedrijven is het verhuisbedrijf Duos Verhuizing. Voor hen heb ik het volledige webdesign afgewerkt. De website heeft een eenvoudig maar strak design. Als onderdeel van het webdesign zijn ook de logo’s door mij ontworpen.

De website oogt overzichtelijk, waardoor de bezoekers alles snel kunnen terugvinden. Bovendien heb ik bij het design gebruik gemaakt van contrasterende kleuren, waardoor de website een mooi geheel vormt. De kleuren die je op de website ziet, ziet u ook terug in het logo design. 

Van ontwerp naar website.

Bij het ontwerpen van deze website heb ik rekening gehouden met de functies van het bedrijf. Vooraf hebben wij samen wensen en ideeën besproken. Daarna heb ik deze uitgewerkt. Het resultaat is zeer gebruiksvriendelijke en zakelijk. Zo kan de bezoeker alles snel en gemakkelijk terugvinden. De website wordt zowel op de computer als mobiele telefoon uitstekend weergegeven.

Wordt u de volgende tevreden klant van Edi Zeka webdesign Merelbeke? 

Ik bied kwalitatief hoogwaardig webdesign aan voor een zeer gunstige prijs.  Bent u ook op zoek naar een goedkope webdesigner, waar de wensen van de klant en een strak design voorop staan? 

Neem dan gerust contact met mij op, ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen!